Groepen

Personeelsuitjes, familiefeesten, borrels en recepties kunnen allemaal bij A15 Wereldrestaurant plaatsvinden. Dankzij de perfecte bereikbaarheid, voldoende parkeervoorzieningen (500+ gratis parkeerplekken bij Evenementenhal Gorinchem) en het ruime restaurant is het Wereldrestaurant een ideale gelegenheid voor groepen.

Mogelijkheden

Het restaurant biedt plaats aan ± 400 personen (zittend). Voor staande recepties ligt het maximale aantal personen ruim hoger. Ideaal als afsluiter na een evenement in de naastgelegen Evenementenhal Gorinchem bijvoorbeeld. Of na een kinderfeestje bij de A15 Karting (in hetzelfde gebouw als A15 Wereldrestaurant).

In overleg kan van alles verzorgd worden en zijn er legio mogelijkheden. Op gebied van eten en drinken, maar ook live muziek of andere entertainment kan veel.

Heeft u zelf een idee over hoe uw groepsdiner eruit moet zien? Neem gerust eens contact op om mogelijkheden te bespreken.

Jarig?

Vier uw verjaardag bij A15 Wereldrestaurant. De jarige geniet van 50% korting als u met minimaal 4 personen komt dineren. (alleen geldig op de verjaardag zelf - legitimatie verplicht)